30/11

Igår hade jag en sjukt kul lördag!
Åkte först till Donken med Fanny, Ylva och Mathilda och åt sen när vi var klara kom det massa hammabyfans och typ stormade donken, (då lämnade även Fanny&Ylva byggnaden), all personal fick damp på dom och en kärring fick sjukt mkt damp och till slut kom massa snutar, typ 2 stora jävla skåpbilar, jag och mathilda satt kvar ett tag innan vi bestämde oss för att dra oss ut, och där ute var det ännu fler (vid maren) och det var poliser precis överallt!
Sen när jag&mathilda skulle börja gå tillbaka till kantrostore så blir vi överfallna av en hammarbyare (på skoj alltså, inge allvarligt ^^)
Sen efter det blev det bio, den där vampyrfilmen   *googlar*    Twilight, jag tyckte den var sjukt tråkig, men men ^^
Jag hade en väldigt lyckad lördag! :D


28/11

Jag lämnade ju in min mobil på lagning efter många om och men och sen ringde dom idag och sa att jag skulle få en ny, nyare modell eftersom den inte tillverkas längre, så jag ska få en W595 helt gratis :D


24/11

Tjaaa!
Just nu sitter jag i datasalen i skolan och letar info om min och Ylvas nobelpristagare i litteratur (Orhan Pamuk) nång jävla turk...?
Okeej, jag kanske inte gör så mkt, men Ylva sitter och läser om honom på engelska wikipedia, och Ylva kommer snart dampa på mej för att jag sitter och bloggar istället för att göra någe vettigt, men vad ska jag göra när hon inte skriver ut sidorna och jag skriver aldrig på skolan datorer eftersom det är MYCKET lättare att skriva på datorn hemma.

I helgen har jag sovit och stått på en julmarkand på oaxen med Ylva&Mathilda, vi har faktiskt fått i hop ganska mycket, 980 kr sammanlagt och då blir det 780 kr i vinst, vi är grymma helt enkelt!
Detta är alltså till tyskan, som ingen bryr sej om längre egentligen.

Fick nyss veta att min kääära nobelprsitagare har haft stora problem inom brott och allt sånt där.

Nu orkar jag inte skriva mer, hejdååå

19/11

Idag var jag först i skolan och hade lika långtråkigt som alltid, och ännu värre är det när man har cafetrian varje 20-minuters rast -_-
Men efter skolan åkta jag hem och gjorde lite Hemkunskapsarbete och fixade lite, sen såg jag den riktiga första snön falla från himmelen !
Härlig kramsnö ute :D

Ikväll åkte jag på öppet hus till igelsta, jag var sjukt nervös men det var helt okej, skolan var ganska liten och det går runt 560 elever där.
Eftersom det är ett idrottsgymnasium så var det sjukt mkt killar där, och lååååånga jävla basketkillar! hur fan kan man vara så jävla lång när man är 15 år?!
Men men, nösta torsdag ska jag på öppet hus i Rönninge, och sen ska jag välja, sheet, ^^

RSS 2.0