2 veckor idag

Idag har det gått två veckor sen du åkte in, försöker tänka positivt att tiden iaf går framåt och att det blir mindre och mindre tid för varje dag tills du kommer ut till mej igen.

I onsdags firade vi 4 månader, och det var så djävulskt jobbigt rent ut sagt, var helt depp hela jävla dagen, ville bara ligga i din famn och mysa då.



70 veckor kvar tills jag kan krama om dej och pussa sönder dej, jag längtar....
Älskar dej av hela mitt hjärta <3


I väntan på Amanda

Jag och Malin hade lite tråkigt så det blev en mega intressant film inspelad :O :D


27 November

Det har inte blivit något bloggande på senare tid men har inte haft suget.

Tänke iaf berätta om gårdagen för er (:

Åkte först in och mötte upp Malin vid hamn och vi åkte sedan vidare till skolan, spelade lite biljard och satt vid datorn sen tog vi bussen in till centrum igen och sen bussen vidare till Grusåsens förskola där vi mötte upp Amanda.

Sjukt söt bild på Malin :D

Vi gjorde vårat studiebesök på förskolan, sen åkte vi in till centrum igen, gick först och köpte ett par nya skor.


349 kr på Dinsko

Efter det gick vi och käkade på Nancy's, sen gick vi åter ner på stan igen och kollade kläder. Malin&Amande testade lite oseriösa kläder medans jag fotade ;D



Efter den oseriösa klädprovningen gick vi och kollade på vettiga kläder istället. Vi gick upp till Bikbok där Amanda köpte ett par tights, Malin köpte en hood och ett var tights och jag köpte också ett par tights. Sen åkte vi hem till Amanda och spelade lite kort och satt och kollade på den tecknade Sune. Efter det åkte jag och Malin hem. Sjukt rolig dag (:


Idag försov jag mej så blev ingen skola utan jag åkte bara in för att träffa Malin och ge henne lite pengar (:


silverschampo

Jag har använt Lanza silverschampo till mitt hår men är riktigt besviken och arg på det. De gultoningarna i håret blir inte bättre och mitt riktigt blonda hår (nästan vitt) blir lila/rosa, hur kul är det liksom?

Så jag undrar om nån av er har något bra tips på något silverschampo?


22 November

Jo jag vet, har blivit lite seg uppdatering men har inte hunnit och sen har jag även inte haft lusten heller.

I onsdags var det ju först öppet hus i skolan så jag och Mallin var dä till typ 20 på kvällen och efter det följde jag med henne och sov hos henne. Vi kollade bara på Paradise hotel sen slocknade vi i sängen, haha, helt döda ^^


 

 

I fredags mötte jag upp Fanny efter skolan för att äta lunch tillsammans. Sjukt kul att träffa henne igen och allt. Hon skulle även kolla på skor efter vi ätit och även jag hittade ett par skor jag skulle vilja ha, men det är ju inga direkt vinterskor så jag har ju ingen använding av dom så vi får se hur det blir med de köpet.



499 kr hos Dinsko

I helgen har jag inte gjort så mycket utan har bara varit hemma och typ sovit hela helgen, inte orkar göra något alls.
Nu ska jag sätta mej med en datakunskapsuppgift, har något test imorgon om det och jar har inte kollat något på uppgiften. Men vi hörs nog senare.


Öppet hus

Sitter fortfarande kvar i skolan eftersom det är öppet hus i skolan ikväll mellan 18-20 och jag, Malin och Blerina ska vara här och representera våra program och sånt. Så för detta kommer vi få två biobiljetter var och sedan får vi tydligen gratis pizza från skolan också, jag som verkligen hatar pizza. Men jag får väll trycka i mej ändå bara för att inte dö av hunger.

 

Jag har världens problem med att skicka sms vet inte varför men det går inte, förbannade comviq!


18 November

Blev inte klar med datakunskapen, har inte orkat överhuvudtaget sen har jag pratat med Robin i telen några timmar också.. Så nu ska jag sova!


Vill på hockey!


17 November

Ligger just nu i sängen med laptopen i knät och ser på Hell's kitchen på tvn, ska snart sätta igång med en datakunskapsuppgift men först tänkte jag berätta om dagen.

Hade skola som vanligt, inget speciellt händer där liksom. Sen skulle vi hem och det var fucking ersättningsbussar för pendeltågen och våran chaufför var först skön ju, först vare en kille osm skulle kliva på och han höll liksom på att ta fram sitt busskort och chauffören bara "gå bara bakåt så jag kan köra vidare" haha, värsta sträng. Och sen när vi kom till Järna så körde han på en gångata dör bussarna inte får köra utan dom måste egentligen köra runt men han bara dundrade igenom där som om ingenting.

När jag kom hem så la jag mej i sängen och kollade på Project runway ett tag sen hoppade jag in i duschen för att vakna till, höll på att somna ett antal gånger i sängen. Efter duschen åt jag lite sen satte jag mej och degade framför datorn igen.

Imorgon ska jag sova hos Malin, ska alltså spendera en natt i Gnesta, höhö (:



Men som sagt nu ska jag sätta mej med min datakunskapsuppigt, återkommer senare.


Filmtips: The last house on the left


The last house on the left
är en skräckfilm som kom ut 13 Mars 2009
Filmen handlar om två tonårstjejer som hamnar i fel sällskap och blir våldtagna och ena flickan blir mördad. "Kidnapparna" får panik och letar efter ett ställe att bo på och hitta tillslut ett hus mitt ute i skogen, dom bestämmer sig för att bosätta sig där ett tag, men det dom inte vet är att dom har valt helt fel hus....

Jag blev riktigt rörd av den här filmen den går rakt ini hjärtat på en. Först trode jag att det skulle bli katastrof men den blev bara bättre och bättre för varje minut som gick och det gick inte att slita sig ifrån den när man väl börjat kolla.

Originaltitel: The Last House on the Left
Regissör: Dennis Iliadis
Utgivningsår: 2009
Längd: 110 min
Genre: Drama, Thriller, Skräck

Filmen har fått 6.7/10 av personer som röstat på Imbd
Jag ger filmen 8/10 i betyg med anledningen att den kunde varit läskigare.



Finns att köpa på Blu-ray hos Cdon för 249 kr


Pluggande

Jag har suttit och pluggat riktigt mycket ikväll, gjort klart en av religons uppgifterna och har bara två frågor kvar på de andra pappret om Hinduismen så det kommer bli klart ikväll.

Jag saknar dej så sjukt mycket älskling
men vi ska klara det här tillsammans
jag vill verkligen inte att det ska ta slut p.g.a detta
Jag älskar dej <3



LHC - HV71

Kvällen blev ju inte bättre direkt när Lhc förlorade mot HiV med 4-6
Man trode det skulle bli världens utklassning när dom hade 2-0 efter 8 min men vi om ikapp tack vare Hlavac så det stod 2-2 inför andra, Hv gjorde 3-2 efter 9 sek men Zacke reduserade till 3-3 men sen gick det neråt, Hv fick in både 4-3 och 5-3 i andra och sen efter 1 min i tredje fick dom in 6-3. 08.15 snyggade iaf Håkansson till siffrona lite genom att göra 6-4.

Jag tycker att Linköping verkligen ska byta förstemålvakt till Engstrand men det är ju lättare sagt än gjort eftersom Norrena har kontrakt som förstemålvakt.

Skotten slutade 38-26 till fördel för Hv.

På torsdag väntar Djurgården hemma i Cloetta, känns tryggare iaf.



Dagens skräll var nog att Rögle slog Fbk med 5-3


Hej IG

Pratade nyss med Malin i telefon, hon frågade om jag hade varit i skolan idag och det hade jag ju inte som ni vet sen tidigare och hon hade tydligen inte heller varit det. Men så berättade hon att vi hade vårat sista IG-prövning idag i Natur och friluftsliv som jag hade glömt bort totalt!

Jag gick ju inte ens i den här skolan när som hade orginal provet, och sen missade jag första IG provet och nu det andra också... Men vad ska man göra när man inte ens är hemma liksom? Aja, nu kommer jag av största sannolikhet få IG på den kursen (Y)

Nu får vi hoppas på att Lhc slår HiV ikväll iaf....


Riktigt nöjd

Ja som sagt, riktigt stolt över mej själv just nu faktiskt!

Idag har jag fotat lite tjejkläder till mammas webbutik.
Och nu har jag nyss gjort klart en datakunskapsuppgift, suttit med den i nästan en timma nu och nu har jag äntligen blivit riktigt nöjd med den!

Nu ska jag käka, kikar nog in senare igen.


Bjuder på en av favoritbilderna från Berlin -09
Med på foto: Ylva


CSI New York

Säljer mitt CSI New York spel för 100 kr (eller högstbjudande).
Ouppbruten plast runt fodralet, alltså aldrig använt eller öppnat.
Kontakta genom att kommentera eller hör av dej på [email protected]


Filmtips: Orphan


Orphan
är en skräckfilm som kom ut 24 Juli 2009.  
Den handlar om en mamma och en pappa som nyss fått ett döfött barn och vill då ha ett nytt och bestämmer sig för att adoptera en flicka. Dom har sen tigare sonen Danny och dottern "Max" som är döv. De åker och besöker ett barnhem för flickor och hittar där Esther, en ensamvarg som sitter och målar för sig själv medans de andra barnen leker. Dom bestämmer sig för att adoptera Esther och det är då allt skumt börjar hända, ramlar en flicka självmant ner för en klätterställning? Mördade någon kvinnan som jobbade på adotivbyrån? Den största frågan är nog Vem är Esther egentligen?

Jag personligen brukar inte tycka om såna här filmer med relativt underliga story's men denna kan jag inte slita mej ifån och jag kollar på den om och om igen. Ruskigt bra är den!

Originaltitel: Orphan
Regissör: Jaume Collet-Serra
Utgivningsår: 2009
Längd: 123 min
Genre: Drama, Thriller, Skräck, Mysterium

Den har fått 7.2/10 av personer som röstat på Imbd
Jag ger filmen 9/10 i betyg.



Släpps på Blu-ray 30 November
Kommer att kosta 269 kr på
Megastore


16 November

Hittade en sjukt snygg tröja nyss som jag sitter och dregglar över!
Fanns i flera olika färger men jag föll pladask för den blåa.


1399 kr hos Ridestore

Idag är det egentligen skola men jag vaknade inatt och var tvungen att springa ner till toan och få upp dagens intag, sjukt äcklig. Hatar att spy, riktigt länge sedan jag gjorde det också men inatt skedde det igen..
Sen ska jag ju även till en tandspeciallist idag också tydligen, så blir nog ingen skola utan ska sitta hemma och göra klart min uppgift inom Hinduismen.


Hölöskolan

Min tid på Hölöskolan var faktiskt sjukt bra. Men vi var nog den sista klassen som fick ha det så bra som vi hade. Kamratstöd i 8;an, paddling i 9;an och att ha kvar våran klass i 9 år.
Nu är dom liksom blandade 6-7, 8-9 osv. och har världens krångligaste dagar. Sen lästa jag idag på aftonbladet om en sak dom hade gjort.

Dom hade låtsats att det var en terroristattack och stängde av strömmen och sa att barnen skulle dö och att dom inte hann ringa föräldrarna och blablabla. Hur FAN tänker lärnarna när dom håller på sådär? Om man läser artikeln så får man ju veta att vissa barn har men efter det än idag.
Blir faktiskt förbannad.


15 November

Hockey igår igen. Vet inte vad det var för fel på Lhc i början men nu börjar dom resa på sig, iofs har ju tjeckerna (Hlavac & Hlinka) kommit nu. Riktigt härlig seger igår mot Luleå 6-2 blev det till slut. Denna vinst betyder att vi klättrar upp i tabellen just nu har vi tredjeplatsen!



Morfar åkte föresten till thailand igår igen, skulle också vilja komma bort ett tag. okej inte till Thailand för det är jag så jävla trött på men typ Canada, Ryssland lr Australien. Skulle varit riktigt kul och skönt alltså.

      

Thailand -07


14 November


Jag har börjat fundera mer och mer på min skolgång, dels pga att BF är så sjukt tråkigt och jag har hittat ett bättre gymnasie som verkar roligare och sen att jag är så sjukt skoltrött och så jag funderar på att hoppa av helt och börja om ettan nästa höst igen fast på det andra gymnasiet som jag är intresserad av. Jag vet inte rikigt hur eller vad jag ska göra, tankarna går fram och tillbaka liksom.

       VS      


4 November

Jahapp, förra veckan vare höstlov då. Gjorde la inget speciellt umgicks med kompisar för det mesta typ och sen sov jag mycket såklart :D och sen lite små bråk men det behöver vi inte gå in på här utan de närmsta vet vad det handlade om så what ever (:

Den här veckan hare varit en sjukt slapp början på, först impngads hade jag ju skola mellan 8.30-11.30, matte och datakunskap, datakunskapen är ju relativt soft, sitter och slappar framför facebook bara. Igår hade vi först ingen riktigt religion utan fick ha vaktmästaren som "lärare" och ha nkollade till oss typ två gånger så vi satt mest och pratade och sånt, killarna i energi hade ett "mycket" intressant samtal om bögar... Efter religionen hade vi engelska och fick veta att vi skulle kolla på nån film och sen skriva en filmredovisning om den, och nu kommer det en hel berättelse om varför jag drog från den lektionen..

I slutet av 9;an så hade vi några veckor med ett Kärlekstema och då fick vi ju göra massa olika grejer so matt skriva noveller om kärlek, dikter, översätat låtar och även se två kärleksfilmer och skriva filmredovisningar om dom, och den filmen som jag hatatade mest av allt, som jag kämpade med i typ fem veckor med att bli klar med, det var Love actually, jag verkligen hatade den filmen för den var så ååååångtråkig och inte ens rolig...

Nu kan ni ju gissa filmen film vi ska skriva om i engelskan....kan ju säga att jag drog därifrån för jag orkade inte ens se den en gång til utan jag kan fan skriva den där jävla filmrecentionen utan att behöva se den där filmen..
Men efter engelskan har vi ju lunch sen en dubbel lektion med svenska och redan i måndags fick vi reda på att vi inte skulle ha någon svenska så jag drog hem tidigt igår.
Sen på eftermiddagen/kvällen mötte jag upp Sara och Isabelle och var med dom ute i Enhörna i typ 4-5 timmar, höll på att dö av köldskador alltså, det blåste så in i helvete och svinkallt vare, men sen åkate iaf Sara hem til sig och Isabelle hängde med mej hem och vi slockna väl li sängen runt 1.

Idag har jag studiedag så det blir troligtvis fotboll med Isabelle, kvalmatchen mellan Assyriska och Djurgården, och ja, vi hejar på Assyriska för att slippa äckel Djurparken (Y)

Ne nu räcker det med skrivande har ju för fan skrivit en hel novell, hare bra!




1 November

Ja, vad ska man säga?
Det går inte att beskriva den glädje som uppstod när Tjernström gjorde 2-1 till AIK.
Jag skrek, hoppade, studsade, skakade ja allt.
Förstår inte hur pappa kan vara en sån glädjedödare att be mej hålla tyst
Jag vart så djävulskt lycklig.
Det var ett bra avslut på en mindre lyckad helg.


RSS 2.0