26 Mars

Sitter just nui i skolan och skriver om Freinet som är en pedagogisk riktning, riktigt tråkigt och jag är så djävulskt trött, helt slut i skallen.
Efter stan ska jag på stan en snabbis och köpa en bok. Måste köpa en ny Snabba cash eftersom jag råkade spilla cola över hela den jag har nu, riktigt kul...

Ne nu måste jag forsätta med desa sega arbete.


25 Mars

Var hos tandläkaren idag, trode jag skulle få min tand och aqllt det där fixat men icke sa nicke... Blir så förbannat trött på det här nu ska jag alltså vänta på en kallelse från Istman ( som ligger i sthlm)...

Det roligare idag var att jag och mamam shoppade lite efter tandläkarbesöket, jag fick med mej en parfym, en hood, ett linne, 2 CSI boxar och till slut nya skor!
Jag älskar dom!
349 kr från Skopunkten


17 Mars

Tänkte bjuda på några videos från när jag & malin var på Heron (12/3)


hahaha, jag HATAR dom där!


Malin är en riktig blondin.


Malin på Tumba station.

 
Malin visar sina moves på tåget.


13 Mars

Sitter just nu och följer hockeyn intensivt men för att minska min nervösitet tänkte jag uppdatera bloggen med massa olika saker som hänt under dessa veckor då jag har varit inaktiv från bloggen.


11 Mars

Hahaha, jag som lovade er en über bra uppdatering under sportlovet och hur många inlägg vart det? Haha, förlåt men jag har inte hunnit, sovit dygnet runt då jag inte umgåtts med människor eller pratat i telen.

Men just nu sitter jag iaf och gör en religonuppgift gällande kristendomen som måste vara inne imorgon, har världens huvudvärk men har "bara" fem frågor kvar iaf så jag sliter in till det sista!

Imorgon blire att gå på bio med Malin, ska se filmen Sebbe som har premiär imorgon, ska bli riktigt kuligt.

Juste, jag har ju hunnit fylla 17 under den tiden då jag inte uppdaterat bloggen och iår fick jag fan det jag önskade mej, dvs en ny laptop :DD 
Ibland är faktikst mina föräldrar de bästa i världen!

Men nu måste jag verkligen forsätta med religionen för jag måste fan lägga mej snart med min huvudvärk.


RSS 2.0