MJAU

Såg stormbreaker idag, och Alex Pettyfer spelar huvudrollen Alex Rider, ghaa ge mej <3


Prao

Nu har man praoat i 3 dagar då, as roligt.
När man kommer dit på morgonen så kommer typ alla barnen springande och vill krama om en,
dom är verkligen über gulliga och hur mysa som helst, och personel kunde inte ha varit bättre, blev jätte bra välkommen.

Man känner sig lite för vuxen när man sitter i personalrummet med dom andra och lyssnar p åderas skvaller, idag kom vi tex in på förlossningar, och dom berättade om barnen dom hade fött och hur det hade varit, fast jag sitter nog mest tyst och lyssnar.

Tycker även om mina arbetstider 9-15, det är skönt :D

Jaja, nu ska jag dra mej, byeee

Hockey

Jahapp, då var hockeyn slut, Hv vann inte rättvist, LHC ägde  faktiskt matchen ikväll, och var förtjänade att vinna den, men som alltid så förlorar mina lag i sudden... Så nu mår jag psykist dåligt, tårarna bara rinner, för dom förtjänar inte en andra plats i rad, va fan!

Jag vet inte vad jag ska göra, inget kommer att kunna göra mej glad, och det blir inte bättre av att alla håller på att tracka mej på både msn&sms, Lhc är bäst iaf, kommer alltid att älska er vad som än händer!

Hoppas verkligen Weinhandl och mårtensson stannar nästa säsong och inte drar till ryssland, för då blir jag ledsen!

Ne nu ska jag gå och sörja,

-Ses vi på hölöskolans (cp) dag imorgon?
-va bra,
hejdå - nu ska jag gå och skära mej i badrummet!

Fredag

I dag fick vi sluta efter lunchen, alltså vid 12.30, och då följde Ylva med mej hem och vi roades oss först med studsmattan, sen lekte vi med Alice, sedan datorn sedan gjorde vi ett kompis test - Jag hade faktiskt mest rätt om henne ! :D
Sedan runt 14.20 åkte vi tillbaka till skolan, för att dumpa Ylva och hämta Robert, satt där tills klockan blev 14.40 utan robert i synhåll, så då åkte jag hem, mötte honom på vägen och frågade varför han hade gått för och då sa han att jag hade sagt att jag väntade på honom vid skogstigen (va fan är det?), men men shussade hem honom, och sen fixade jag lite och nu ska jag nog röra mej mot tvn, och kolla på reprisen av Top model sthlm.

Juste jag fick även världens garvanfall idag på idrotten, och jag har faktiskt städat mitt rum
*förtjänar beröm!*

Ne, nu ska jag kolla på top model, hörs kanske senare
pusshej

Trosdagskvällen

Torsdagskvällen börjar lida mot sitt slut, och skolan närmar sig....

Sen jag skrev sist har jag faktiskt kollat på hockey, sverige - tjeckien, sverige förlorade med 5-3, fast det viktigaste var ju att Ryssland spöade skiten ur Finland ikväll hela 4-1 <3
Sen har jag varit ute på tomten med Alice, hoppade lite studsmatta och sånt bajs,

Ne nu ska jag gå och göra någe eannat, kanske spela lite x-box, elelr prata i tele
harebra, pusshej

Studiedag

Ååå, jag tycker om studiedagar, idag gick jag upp runt 11, duschade, åt och sedan gick jag upp till HMBK (hundklubben) för att träna agillity med henne lite, och hon tyckte verkligen det var skit skul, hon sprang runt som värsta, ja jag vet inte vad :P
Jag skulle igentligen behöva göra engelskan, men jag orkar inte :P

Imorgon är det fredag då ska jag väll inte hitta på någe spec. skola, sedan bara sitta hemma, kolla på hockeyn på kvällen, sen på lördag blir det ingen sovmorgon, har den där jaävla "hölöskolansdag", vi ska ha ponnyridning så jag ska gå runt och leda en liten shettis, och lyssna på småbarns prat i 1 ½ timme, kanske lika bra att jag vänjer mej?
måste ju stå utr med det hela nästa vecka då det är prao på dagis som gäller, det är skönt att slippa skolan i en vecka men vi har prov veckan vi kommer tillbaka, fast vi går iof. bara 3 dagar den veckan så det är ganska lungt...

Btw, jag söker verkligen sommarjobb, så om ni känner någon som erbjuder sommarjobb, SKRIV TILL MEJ !

Musik

hej, tänkte bara berätta att jag har blivit helt fast vid den tyska gruppen "Killerpilze" <333!!

       

RSS 2.0