Födelsedag?

Kan ni gissa vem som fyller 30 år på tisdag?

1/6-1980 - Min (blivande) man´s födelse :D


30 Maj

Har slitit ute på tomten hela dagen idag bara för att få lite ynka pengar....
Men den här sommeran kommer det nog rulla in lite cash till mej faktiskt, först och främst ska jag jobba på mörkö loppisen (sammanlagt 600 kr) och sen har jag fått sommarjobb på en resturang också i tre veckor (65 kr/timma) känns faktiskt skaaaaapligt bra!

Idag måste jag egentligen göra klart en stor religion uppgift, eller det är egentligen fyra st men aa, jag har hållit på med detta i säkert en månads tid nu och det måste egentligen vara klart idag men jag vette tusan om jag verkligen kommer att hinna med det.. Men jag ska iaf försöka och göra mitt bästa (i värsta fall får jag väll slarva lite som jag gjorde med typ allt det senaste halvåret...).


13 Maj

Idag kom nog årets suraste hockeybesked... Weinhandl åker hem från VM p.g.a sin huvudskada han fick under slutspelet i Ryska Khl.

Jag har suttit och bölat konstant hela dagen om jag säger så.


(bild från Aftonbladet)

10 Maj

Igår hade Sverige sin premiär match i VM.
Sverige vann mot Norge med 5-2 tillslut efter en underbar match av min blivande man, Mattias Weinhandl!

På tisdag är det match mot Frankrike som gäller.


8 Maj

Som ni borde veta så har hockey VM äntligen dragit igång och iår verkar det vara skrällensår! Det är helt sinnessjukt. Igår slog Tyskland Usa med 3-2 efter sudden och idag slog Danmark Finland med 4-1!
Som ni också kanske vet så vann Sverige över Danmark med 10-3 nu i veckan i en träningsmatch så ni borde förstå vilken jäkla skräll det var att dom vann över Finland med dom siffrorna! Jag sitter fortfarande här på rummet med hakan i golvet men jag är riktigt glad över att Danmark visar Finland vart skåpet ska stå!


(Bildens länk)

RSS 2.0