Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.Det är måndag viket betyder praktik på dagis och då är mjukiskläder faktiskt okej.


Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.


Jag vill faktiskt svara Sara på denna dag.
Visst vi har bara kännt varandra i 1,5 år men jag har nog aldrig kommit en person så nära som jag har kommit Sara, det här är en person som jag litar på av hela mitt hjärta och en person som jag alltid har kul med vart jag än är och vad jag än gör. Hon är en person som alltid ställer upp för en och som alltid finns där.
Fast jag bara kännt den här människan i 1,5 år så har hon och jag gjort så många fler galenskaper än vad jag har gjort i hela mitt liv känns det som. Vi har gjort ett antal roadtrips som jag aldrig kommer att glömma, jag har lärt henne att kolla på hockey och vi har haft så jävla kul på varenda match vi varit på och nu under våren har vi även planerat att åka ner till Linköping en sväng för att kolla hockey där, jag varnar medpassagerarna på det tåget vi är på, ta med öronproppar och ett stort tålamod haha, sen om man bara ska kolla till våran vardag så gör vi galenskaper där också hela tiden, vilken lektion vi än har så finns det alltid något kul att skämta om och skratta åt, vi tar vara på tiden helt enkelt, vi struntar i alla bekymmer och har kul istället!
Vi har även fått förfrågan om att vi skulle vara syskon och det måste ju också betyda en hel del att folk bara ställer en fråga, det kanske märks att hon och jag vi är som Bill & Bull?
Ne nu ska jag inte babbla på för mycket utan jag vill avsluta med att säga att Sara, du är en helt fantastisk människa som jag kommer att hålla fast vid i hela mitt liv. Systrar för alltid, jag älskar dej <3

Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Ni kan säkert gissa vad jag syftar på gällande bilden och jag tror inte ens jag behöver kommentera det.

Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.

Jag skulle spara dom tills jag gick ut gymnasiet och då skulle jag göra en jorden runt resa och inte bara besöka fina och pampiga ställen utan jag skulle vilja åka ut mitt ute i ingenstans i typ Afrika för att bara få uppleva och se hur de verkligen har de där.


Efter min jordenrunt resa så skulle jag flytta till Linköping och börja plugga där.


Dag 6 – Typ av killar jag faller för.

(Henrik Lundqvist)


Egentligen kan jag inte beskriva exakt vilka killar jag faller för men om man går igenom dom som är mina favoriter just nu är dom båda brunhåriga och hockeykillar, nämligen Henrik Lundqvist och Mattias Weinhandl. Förr var det mer mörkblonda och fjolliga killar jag dregglade över men nu sitter jag och dregglar över brunhåriga killar med typ liiiite skäggväxt, och bruna ögon är inte heller ett minus.


(Mattias Weinhandl)


Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.


En utlandsresa
Tänk hur skönt det skulle vara att bara åka bort i två-tre veckor till ett varmt ställe som t.ex. Turkiet eller Australien och bara kunna släppa alla tankar och stress angående skolan och istället bara kunna ligga på stranden och njuta av värmen och solen. Fyfan vad bra det skulle sitta just nu.


Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.


Mina mål
Jag vill gå ut gymnasiet med någerlunda bra betyg för att sedan forstätta plugga vidare på högskola till antingen ambulanssjuksköterska eller vidare utbilda mig inom barn med speciella behov.


Mina drömmar
Jag vill flytta till Linköping och där leva vidare i hela mitt liv med man och barn och hockey hela vinterhalvåret. Jag vill jobba som ambulanssjuksköterska eller på dagis och då ha en utbildning för att kunna jobba med barn som har speciella behov.Mina önskningar
Jag vill bara ha att bra liv med en familj. Och sedan såklart att LHC vinner sm-guld varje år i hockeyn i ungefär 10 år framöver. haha :D

Dag 3 – Min favorit årstid och varför.Sommar, sommar, sommar!
Man bara suktar nu när det är vinter och man ser alla bilder från i sommras från när jag var hos morfar, i Mariefred med Sara och när vi sitter och steker vid skolan som ligger precis vid vattnet. Man kan inte göra annat än att älska och avguda sommaren!


Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.Mormor.
Behöver jag ens förklara varför? Det är snart 2 månader sedan du lämnade oss och jag skanar dej så fruktansvärt mycket.

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.1. Heter Eva Therese Olsson
2. Fyller 18 den 23 februari 2011
3. Jag bor med min lossas pappa, mamma och halvbror
4. Jag lever för hockey, närmare bestämt för LHC
5. Går 2a året på gymnasiet, Barn & fritid på Södertälje praktiska
6. Jag har vuxit upp med djur omkring mej
7. Jag hatar vintern, även om jag fyller år under denna årstid
8. Jag är mer en pojkflicka än en flickflicka
9. Jag har en framtidsdröm om att bo i Linköping
10. Jag är arbetslös och söker desperat extrajobb

Lista

Eftersom jag är riktigt dålig på att blogga nu för tiden så hade jag tänkt göra denna lista nu i 25 dagar framöver, går ju alltid att önska mej lycka till ;)

Dag 1 – En bild på mig + 10 fakta om mig.
Dag 2 – En person jag vill träffa just nu.
Dag 3 – Min favorit årstid och varför.
Dag 4 – Mina mål/drömmar/önskningar.
Dag 5 – Någonting jag vill ha mer än nåt annat just nu.
Dag 6 – Typ av killar jag faller för.
Dag 7 – Vad jag skulle göra om jag fick 1 miljon.
Dag 8 – En dålig vana jag önskar att jag inte hade.
Dag 9 – Bild på mig och min bästa vän.
Dag 10 – En bild på mig idag och vad jag hade på mig.
Dag 11 – Någonting jag oroar mig för.
Dag 12 – En bild på ett ställe jag vart på.
Dag 13 – Mitt drömbröllop.
Dag 14 – En bild på mig själv för ett år sen.
Dag 15 – Någonting jag ångrar.
Dag 16 – Innehållet i min väska.
Dag 17 – En person jag vill byta liv med för en dag – och varför.
Dag 18 – Vad jag åt idag.
Dag 19 – En bild på det jag köpte senast.
Dag 20 – Min favorit film.
Dag 21 – En bild på mig själv som är tagen utav någon annan.
Dag 22 – Min reaktion när jag ser mig själv i spegeln.
Dag 23 – En låt som får mig att gråta.
Dag 24 – Mitt favoritprogram – och varför.
Dag 25 – Min favorithögtid.

12 Januari

Sitter i skolan just nu, har nyss haft möte med studierekorn med Sara och Isabelle eftersom första lektionen idag var kaos och vi inte pallar detta längre.
För första gången under min gymnasietid så var jag tvungen att gå ifrån lektionen p.g.a. att jag vart riktigt förbannad och trött på några i klassrumet, bla läraren...
Just nu är jag ett jävla känslovrak känns det som, jag har egentligen inte släppt ut alla känslor som jag fortfarande känner efter allt som har hänt med mormor och det där och därför har jag extremt starka känslor i kroppen som gör att jag blir riktigt förbannad lätt och jag har ingen aning om hur jag ska släppa ut allt så att jag blir av med alla dessa känslor.

Mötet med studierektorn var faktiskt riktigt bra och man kände att han brydde sig och att man kunde öppna sig för honom och att han lyssnade. Han gav även exempel om att han kan känna likadant om vi gör ibland eftersom det är männskligt.

Vi får se hur allt detta löser sig nu så att man slipper att tänka varjhe tisdag att imorgon är det onsdag och vi måste sitta i det där klassrummet hela dagen och lida och bygga upp ännu mer aggression.


7 Januari

Idag var det begravning för mormor.
Det var en väldigt fin och mysig borglig begravning, det kändes mycket mer närmare än att sitta i en kal kyrka för nu satt alla nära varandra och man satt nära kistan med mormor.
Nu är iallafall det värsta över, nu har man klarat av begravningen och nu har man fått ett avslut på det hela.
Nu vet jag även att mormor har det bra och att hon slipper ha ont och lida varje dag. Det ända som känns jobbigt är att mormor aldrig hann se att jag fick en tand tillslut och att hon inte kommer att uppleva min 18 års dag som infaller om 1,5 månad eller min student som sker om 1,5 år...

Mormor du kommer alltid att finnas i mina tankar och jag tackar dej för dessa 17 år jag fick med dej, att jag fick uppleva så mycket med dej och all din kärlek som du skänkte till mej hela tiden, jag e ledsen för att jag inte har sagt att jag älskar dej under de senaste åren, jag kommer inte ihåg om jag sa det till dej när jag var liten men jag vet att jag inte sagt det så länge jag kan minnas, och nu i efterhand ångrar jag det, jag ångrar att jag inte visade hur mycket jag egentligen uppskattade din närvaro och allt du gjort för mej och alla andra i din omgivning. Jag försökte ställa upp för dej under de senaste åren genom att åka till dej så ofta jag kunde och hjälpa dej hemma och även för att hålla dej sällskap även fast det bara kunde vara i några få timmar nån dag i månaden, men jag hoppas att det hjälpte dej att tänka på annat och koppla bort allt negativt en stund.

Nu kommer jag att känna en enorm tomhet och saknad efter dej, men som jag sa tidigare så vet jag att du slipper all smärta nu och att du får träffa Ingemar igen efter 18 år, jag hoppas att du berättar för honom om alla minnen du har haft med mej och Robert eftersom vi tyvärr aldrig hann träffa honom.
Ha det bra nu mormor så ses vi, tyvärr vill jag att det dröjer ett antal år till men vi kommer iallafall att ses igen.
Jag älskar dej, vila i frid <3
RSS 2.0