Hockey video 12/12

Här kommer även en video från hockeyn.
Råkade vända på mobilen vid 0.55 så ni får vrida på huvudet eller datorn (Y)


Hockey 12/12

Som jag nämnde i ett tidigare inlägg så bjöd mamma ner mej till Linköping iår igen för att gå på hockey.
Vi åkte ner på förmiddagen och spenderade lite tid på stan i Linköping i väntan på att hockeyn skulle börja, påväg upp mot stan såg vi denna sjukt fula dekoration eller vad man kan kalla det?(det är alltså kläder som hänger mellan husen)

Sen kl 16.00 så startade entligen hockeyn, LHC ägde hela matchen som dom tillslut vann med 5-0. Riktigt härlig vinst nu innan jullovet!

 
 

Efter matchen var det som vanligt Meet the players och idag var det Jari Tolsa som stod för autograferna.

 

Dagens shopping i LHC shopen blev denna tröja.249 kr


Filens förskola

Kul att läsa LT idag.
"Filen" hade tydligen vunnit en tävling med något pepparkakshus (:(för er som inte vet så praktiserade jag där i 8;an och 9;an)


21 December

I torsdag så vart jag hemma från skolan efter det typ var snökaos och bussarna var inställda så jag slapp skolan och i fredags så hade vi ju bara en timma i skolan så jag sket i det också.
Åkte in till Järna på tosdag kvällen och chillkröka lite med Erika, hennes kille och hans polare (:
Blev typ ingen sömn under natten utan sov typ två timmar under fredagsförmiddagen innan jag åkte hem vid kvart i ett.
 
 
 
 

(Bilderna är från Erika's facebook)


11 December

Tänkte bara skriva ett kort inlägg om hur mega glad jag är :D
Fick en för tidig julklapp idag, så mamma och jag åker ner till Lkpg imorgon!!! :DDDD


8 December

Eftersom klockan har paserat 00.00 så får det bli den 8;e december men jag ska berätta om gårdagen då jag först var i skolan och hade matte och datakunskap, efter det så åkte jag, Isabelle och Malin in till centrum och där var vi först lite alla tre sen skulle Isabelle iväg och jag och Malin skulle till Sydpoolen för att intervjuva nån person där för ett skolarbete vi har inom Barn, kultur- och fritidsverksamhet. Vi tänkte först ta bussen från centrum till Sydpoolen och så frågade vi en busschaffis vilken buss som gick dit och då lacka han verkligen ur totalt och typ skrek att vi kunde gå dit, han fck riktigt mycket damp, varför inte bara svara på frågan liksom? Men vi kom iaf fram till Sydpoolen (och ja vi gick faktiskt) och ställde de frågor vi hade och fotade även lite bilder som vi ska ha till redovisningen på onsdag.
Jag har nyss sammanfattat frågor&svar och även skrivit lite fakta om Sydpoolen så imorgon ska Malin få läsa igenom det (:

 


5 December

Tänkte ge er några bilder och även en video från förstahjälpen kursen vi hade i skolan i onsdag's.

 

 

RSS 2.0