31/8

Detta är nog den mest meningslösa låt som finns men den fastnar i huvudet, mycket irriterande!


30/8

Idag har Ylvas familjs butik premiär ( www.kantro.se ), så idag blire att åka in till s-tälje med mamma,
ska shoppa lite, alltid bra när mamma är med för då betalar hon <3
Blev välldigt nöjd med min nya hårklippning också i onsdags (27/8), mycket, mycket braaaaa (:
fast sen i torsdags hade vi ju skolfotografering.. och den gick gay dåligt, hurra för min klass (Y)


29/8


Lekte i camen

24/8

Idag är det söndag, hurrahurra, nee.. inget hurra....
Idag har jag inte gjort så mkt, pappa åkte och köpte en väska till mej, som jag ska ha i morgon när vi ska vandra så den har jag packat heelaa dagen, (okej.. sen kl 2)

Jag ska tälta med Ylva&Fanny och jag ska paddla med Fanny, Ylva får göra Olle sällskap (Y), jag valde fanny redan i typ 7;an för hon är scout, och hon har gjort detta tidigare så hon får sitta bak och stya, okej jag blev lite besvärad när susanne kom med meningen " men det är dom som sitter fram som åker in i vassen först" och nej jag har aldrig gillat vass, där finns alla gäddor och dom bitts, hjälp mej :(
men jag tror nog allmänt att paddlingen kommer bli kul :D

Juste i torsdags var vi i vagnhärad på safiren (båda 9;orna) och hade livräddning, vi skulle bla rädda en gul halv människa.. antingen på grunt eller på djupt vatten och jag testade på djupt vatten (3,8 METER) och jag klarade det, fast med mycket vatten i näsan och ont i öronen, men jag gjorde det iaf! :D Grattis till mej!


Sen i tisdags var Alice till veterinären, för att kolla om det fanns några ungar i magen, men det fanns det som tur inte (okej, jag kulle inte tacka nej till valpar, men pappa... han vill inte ens ha några djur överhuvudtaget >_<)


Om jag orkar så kommer det bilder senare idag från veckan annars kommer dom... någon anna dag....

JUSTE, det går as bra för älskade LHC i nordic trophy (Y)

18/8

Idag var det skolstart igen, fy fan vad seegt, Ylva kom inte ens så jag fick sitta där själv helt deprimeradoch lyssna på Svitte (borde inte Sture prata om han är våran lärare?) fick iaf veta att vi ska ut och paddla nästa vecka! tur att jag är vän med Fanny för henne har jag bokat som styrman/kvinna :D
Ne gud har inge lust att skriva, tröööött, så jag laddar upp några bilder

18/8 - Detta är då Sture


4/8 - Hos Ylva


6/8 - Allmänt slapp dag....


16/8 - Äta kräftor med besök av morfar

17/8

Kollade nyss klart en film på 6;an som hette typ One hour photo, och den vart helt okej, men efter detta tror jag nog att jag måste börja kolla på alias (fast det verkar hur tråkigt som helst), men fatta snygg skådespelare, my god !


15/8

Idag har min dag bestått av OS, tennis satt jag och kollade på i 5 timmar och det var faktiskt värt det, för det första lärde jag mej mer om tennis (Y), och sen gick ju sverige och vann och vi har en till medalj i OS säkrad, förhoppningsvis ett guld, och ja jag tycker att dom borde ta bort medaljen från han abdul eller vad han hette!
Sen efter tennisen slog jag över till damernas fotboll som såg bra ut för sverige till en början men i förlägningen gick det inte hela vägen, inte så oväntat att tyskland skulle vinna men dom fick verkligen kämpa för det och det var nog inte så väntat!
Ne nu börjar jag bli hungrig, och pappa sa att det skulle bli mat vid 7-8, han svälter oss med flit känns det som >_<
Men men får väll gå in och göra någe lätt i väntan på den äckliga middagen bestående av revbenspjäll >_<

14/8

Herregud på måndag börjar skolan igen, bara 4 dagar kvar, vart fan har mitt sommarlov tagit vägen?!
Personligen tycker jag att det är helt onödigt att behöva gå upp runt 7 (kommer bli 8 för min del) bara för att vara där i 1 timme och höra på när lärarna sjunger samma visa åter igen, och sen få välja 1 glass av 2 möjliga sorter och sen bara samla sig med sin lotsgrupp, och ja jag får en ny lärare där i år, han heter Sture (Nu blir Yvonne överlycklig för hon får någon hon kan titta på!) Jag blir mer osäker på han... Sen får jag en ny svenska lärare som jag blev väldigt rädd för för det står bara att hon ska ha svenska och svengelska, vem fan ska vi ha i engelska?! (hej Susanne?) inte bra,
sen måste jag börja kolla prao plats, tror det blir 2 veckor för mej i år, wiieo, sen gymnasium(!), jag kan ju inte säga att jag längtar till detta, blöö har ingen aning om vad jag ska söka, eller om vad jag vill bli när jag blir stor, den här frågan om vad man ville blir när man blev stor när man var liten betydde inte så mkt, men nu måste jag verkligen börja tänka på vad jag vill börja jobba med i framtiden *gulp*.
Sen börjar jag få tankar på att plugga någon annanstans här i avlånga sverige (hej LINKÖPING), ne men seriöst det skulle vara sjukt kul (:

Ne nu ska jag forsätta kolla på os, som varje dag, hoppas Johanna godkänner min lilla uppdatering om skolan (Y)


RSS 2.0